تالارهاي گفتگوي تخصصي آموزش زبان انگليسي

نسخه کامل: چند سوال
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
جناب آقای مهندس اخدر
سلام
با آرزوی سلامتی و طول عمر برای شما استاد گرانقدر مطالبی را می خواستم به عرض شما برسانم و از محضرتان راهنماییهای لازم را کسب نمایم . بنده حدود دو هفته است که نرم افزار ELA4 را خریداری نموده ام در طی این دو هفته سوالات فراوانی در ذهنم خطور کرده است که به تعدادی از آنها اشاره میکنم :
1- آموزش به لهجه آمریکایی بهتر است یا لهجه انگلیسی؟
2- آیا می توان به نرم افزار مذکور لهجه طبیعی آمریکایی همانند لهجه انگلیسی که در نرم افزار گنجانده شده اضافه کرد؟
3- برخی ازکتابهای موجود در سایت شما را که به صورت مستقیم دانلود میکنم پس از دانلود شدن توسط adobe reader 7.0باز نمی شود در حالی که کتابهای دیگری را که از سایتهای دیگر دانلود میکنم این مشکل را ندارند. لطفا راهنمایی نمایید.
4- نحوه دانلود کتابهای تست دایره لغات زبان انگلیسی را که هنگام کلیک کردن وارد سایت دیگری میشود را به طور کامل توضیح دهید .
با کمال تشکر و آرزوی توفیقات روزافزون برای شما

دوست گرامي
با سلام
احتراما در مورد سوالات شما، موارد زير به نظر اينجانب ميرسد.
به نظر من بدليل كثرت منابع آمريكائي و فرهنگ غالب آن اين لهجه بهتر است.
دستيار آموزش انگليسي از يك تكنولوژي استاندارد بين المللي براي تبديل متن به صدا استفاده ميكند و در ويرايش جهار نيز سعي شده است سيتم برنامه نويسي به گونه اي تنظيم شود كه كابر خود بتواند گويشهاي جديد را به سيستم اضافه نمايد. بنابراين اگر حضرتعالي به منابعي دسترسي داريد بدون مشكل ميتوانيد از آنها استفاده نمائيد. در ضمن صداهاي طبيعي موجود لهجه آمريكائي هستند نه انگليسي. همچنين يكي از استفاده كنندگان نرم افزار، لهجه هاي انگليسي را برام فرستاده كه شايد در ويرايش بعدي استفاده كنيم
شما مجبور نيستيد از آن acrobat reader استفاده نمائيد. اگر مشكل دارد از يكي ديگه استفاده فرمائيد. اين نرم افزار در هر سي دي پيدا مي شود
در مورد سايتي كه فرمودين، خوب مشكلاتي وجود دارد اما بايد ساخت. اسم اين سايت Rapidshare است و منابع جالب فارسي در اينترنت در مورد نحوه كار با اين نرم افزار عرضه شده است.
نكته ائي هم من اضافه ميكنم كه نرم افزار دستيار آموزش انگليسي يك نرم افزار همه منظوره است و شما هيچ الزامي در مورد نحوه استفاده از آن نداريد بلكه خودتان ميتوانيد با ابتكاراتي از آن به نحو مطلوبتري استفاده فرمائيد.
در آخر خواهش دارم سوالات خود را در تالارها مطرح فرمائيد تا بقيه نيز استفاده كنند. من از كليه علاقمندان زبان دعوت ميكنم در اين فضاي مجازي گرد هم آمده و تجربيات خود را به اشتراك بگذاريم.
آدرس تالارهاي گفتگوي تخصصيآموزش زبان انگليسي
Http://forum.okhdar.com
اگر حضرتعالي بتوانيد ديدگاههاي خود را به عنوان يك استفاده كننده براي ما بنويسيد لطف بزرگي كردين.
ما هر چه در سايتهاي مرتبتمان توليد ميشه هر جند وقت يكبار بصورت سي دي در مي آوريم.

با احترام
مرجع آدرس ها